Aanmelden nieuwsbrief kan op

www.goedkoopvliegenclub.nl/opgeven-nieuwsbrief.html

Alle berichten die in deze nieuwsbrief staan zijn te vinden op de nieuws pagina.

 

Nieuwsbrief  1 juli

VOLG ONS OP TWITTER
https://twitter.com/Goedkoopvliege1


Het laatste nieuws van en over low cost carriers


Afgelopen maand was een rustig maandje! Op de Parijse luchtvaartshow dit jaar geen spectaculaire bestellingen van Europese low cost carriers. Bij het routenieuws enkel wat Belgische en Duitse nieuwe routes en veel aanbiedingen zijn er ook niet. Dus dan maar melden wat er deze maand wel gebeurd is.


Tui fly België
Innsbruck is traditiegetrouw een populaire wintersport-bestemming. Daarom zet TUI vanaf 22 december elke maandag- en vrijdagochtend een Embraer 190 in op de route Antwerpen-Innsbruck.

Tui fly start met ingang van de winterdienstregeling 2017 met twee nieuwe routes vanaf Charleroi Airport.  Vanaf 27 oktober wordt er gestart met vluchten naar het Spaanse Murcia. Er staan twee vluchten per week in de planning op maandag en vrijdag. Een dag later start een wekelijkse vlucht naar de Egyptische badplaats Sharm el-Sheikh. Deze vlucht vind plaats op zaterdag.


Eurowings
Eurowings start met ingang van 6 augustus met een wekelijkse zomerroute tussen Keulen en het Turkse Ordu / Girusun. Op 5 november wordt de laatste vlucht uitgevoerd.

Eurowings start met ingang van 3 december met een wintersport-route tussen Düsseldorf en Innsbruck. Tot het einde van de winterdienstregeling wordt er twee keer per week op donderdag en zondag gevlogen. Ski uitrusting tot 30 kg mag zonder bijbetaling mee.

Eurowings start met ingang van de winterdienstregeling met vluchten van Düsseldorf  naar Fez en Sarajevo. Sarajevo krijgt twee vluchten per week en Fez eentje.


Condor
Vanaf 10 november start Condor met een wekelijkse vlucht op vrijdag tussen Düsseldorf en Marrakech. Condor start begin mei 2018 met vluchten van Düsseldorf naar Kalamata en Samos.

Air Berlin
Air Berlin herziet haar eerdere voornemen om te stoppen met vluchten naar Curaçao. Een intensieve lobby van de overheid en de toerismesector heeft ervoor gezorgd dat het eiland tot april 2018 met Düsseldorf verbonden blijft.

Germania
Eentje die ik had verwacht. Germania is gestopt met haar vluchten tussen Düsseldorf en het Tsjechische Karlovy Vary. Twintig passagiers is niet genoeg om een vlucht rendabel uit te voeren!


Norwegian (long haul)
Vanaf november start Norwegian long haul vluchten vanaf Rome. De bestemmingen zijn: Los Angeles, Newark en San Francisco / Oakland.

Norwegian gaat voor het eerst van start met lijnvluchten tussen Groot-Brittannië en Argentinië. Vanaf 14 februari 2018 wordt vier keer per week gevlogen tussen Londen Gatwick en Buenos Aires.


Andere nieuwsberichten
* Komt sterkst groeiende low cost carrier weldra naar Europa? Pobeda opinie.
* Bergamo: tweede overstaphub Ryanair.
* Skytrax: werelds beste low cost airliners 2017.
* Air Asia X toch niet naar Europa.
* Lelystad airport gaat versneld groeien naar 25.000 vluchten.
* Gezamenlijk media-statement Air Berlin en Etihad.

* Ryanair passagiers bewust gescheiden in het vliegtuig?
* Norwegian wil veel routes starten vanuit Argentinië.
* Geen samenwerkingsverband Etihad en TUI.
* Definitief Schiedams 'nee' tegen uitbreiding luchthaven.
* Nederland en België duurste landen ter wereld met vliegtickets.

Alle bovenstaande berichten, zowel het routenieuws als de algemene nieuwsberichten kan je hier uitgebreider vinden.


Aanbiedingen
Wisten jullie dat er op een aparte pagina van de website veel acties van low cost carriers en andere maatschappijen worden genoemd? Houdt deze pagina dus in de gaten voor de laatste en beste aanbiedingen.

Op dit moment zijn er acties van Tui fly België, Wow Air, Vueling (2x), Sunweb, Cobalt air, Air Berlin / Niki.Bovenstaande aanbiedingen kan je hier uitgebreider vinden